Κεντρική / Υπηρεσίες
Υπηρεσίες

Η Total Investment με την πολυετή εμπειρία και το ευρύ δίκτυο συνεργασίας που διαθέτει σε όλη την Ελλάδα, είναι σε θέση να γνωρίζει και να συμβουλεύει το ευρύ κοινό για την κατάλληλη επιλογή στην αγορά ακινήτου.

Εάν ενδιαφέρεστε να πουλήσετε το ακίνητο σας, σε εμάς μας θα βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους για να εκτιμήσουν το ακίνητο που πουλάτε, αλλά και να σας καθοδηγήσουν σε όλη την διαδικασία πώλησης.

Εάν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε κάποιο επενδυτικό-επαγγελματικό ακίνητο στην εταιρεία μας θα βρείτε τους κατάλληλους ανθρώπους οι οποίοι τεκμηριωμένα και σύμφωνα με την διαρκώς εναλλασσόμενη αγορά θα σας οδηγήσουν στην κατάλληλη επιλογή.

Εάν ενδιαφέρεστε να αγοράσετε το σπίτι των ονείρων σας, στην Total Investment θα βρείτε μια μεγάλη λίστα ακινήτων από την οποία μπορείτε να διαλέξετε το ακίνητο που σας ταιριάζει ή και να αναθέσετε σε κάποιον από τους συμβούλους μας να σας βρουν την καλύτερη επιλογή.

Εάν σας ενδιαφέρει να χτίσετε ένα οικιστικό ή και επαγγελματικό ακίνητο η Total Investment έχει με γνωστές και μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες οι οποίες θα ανοικοδομήσουν για εσάς το ακίνητο των ονείρων σας στην πιο συμφέρουσα προσφορά.